The Office

site Quai au Foin 55, 1000 Brussels, BE
client BOGDAN & VAN BROECK
architect BOGDAN & VAN BROECK
photography BOGDAN & VAN BROECK
surface 450 m² gross
timing design 2007 | completion 2008-2009
status completed
project code 0001BVB

MASTERPLAN AND MOOD CONCEPT FOR OUR HQ

Dealing with polarities takes a central position in the development of the corporate identity of BOGDAN & VAN BROECK. The office interior is a conglomerate of old and new objects, of ordinary and noble elements, of corporate furniture and living room counterparts, high-end design and contemporary art. Established values are combined with prototypes. The space is organised around an axis that connects a series of functions: waiting room, concert room, meeting rooms, café, archive, kitchen,documentation room, lounge and photo studio.

The location, in the city centre of Brussels – close to theatres, fashion stores and many other cultural enterprises – fits the office’s profile and level of ambition very well.